Coronavirus Update

Vinete cu verdeata

Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Vinete cu verdeata

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 4 vinete
  • 1 lamaie
  • 50 cl ulei de masline
  • 1 lingurita seminte de coriandru
  • 1 lingurita chimion
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 3 fire cimbru
  • 2 linguri de pasta de rosii
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  1. Se amesteca ulei, 1/2 litri de apa si toata verdeata.
  2. Se taie cuburi vinetele si se pun la fiert timp de 10 minute. Dupa fierbere, se scurg bine de apa si se pun intr-un bol.
  3. Se trece prin sita amestecul din ulei, apa si verdeata. Se adauga pasta de rosii si se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper si se toarna peste vinete.
  4. Se serveste rece cu suc de lamaie.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate