Vinete coapte cu ardei capia
Actualizat la data de: 10 Octombrie 2014

Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: medie
In insuficienta cardiaca, se recomanda nesararea mancarii gatite (nu se foloseste nici vegeta), consumul de alimente si paine fara sare si excluderea produselor procesate, bogate in sodiu (crenvursti, mezeluri, conserve, produse congelate, preparate fast-food etc.).
Ingrediente
- 3 lingurite ulei de masline extravirgin
- 1 vanata mare, taiata rondele de grosime potrivita
- 150 g de ardei capia copti, tocati marunt
- 1 lingurita oregano, busuioc sau cimbru uscate
- 1 jumatate lingurita otet din vin rosu
- 1 catel de usturoi pisat
- un praf de piper
Mod de preparare
- Preincalziti cuptorul la temperatura cat mai ridicata si tapetati o tava de copt cu hartie de pergament.
- Ungeti feliile de vinete cu o parte din uleiul de masline si asezati-le intr-un singur strat pe suprafata tavii.
- Coaceti-le timp de 20 de minute, intorcandu-le pe ambele parti.
- Transferati vinetele pe o farfurie.
- Separat, combinati ardeiul copt cu celelalte ingrediente ramase si asezonati feliile de vinete cu acest amestec.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare