Carnati de curcan cu ardei gras

Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Carnatii de curcan cu ardei gras sotat sunt un preparat sarac in carbohidrati, insa cu un aport generos de proteine.
Legumele colorate dau un aspect deosebit acestui fel de mancare potrivit pentru dieta persoanelor care sufera de diabet zaharat de tip II. O portie contine aproximativ 200 de calorii.
Ingrediente:
- 2 carnati de curcan
- 2 ardei grasi rosii, taiati fasii subtiri
- 2 ardei grasi galbeni, taiati fasii
- 1 ceapa galbena, taiata julien
Mod de preparare:
Incingeti o tigaie anti-aderenta la foc mediu, apoi adaugati ardeiul si ceapa si sotati-le timp de 8-10 minute in 2 lingurite de ulei de masline, pana cand se inmoaie bine si devin usor maronii.
Intr-o tigaie separata, prajiti fara grasime carnatii de curcan, pana cand se patrund foarte bine. Taiati-i apoi felii subtiri si adaugati-i in tigaia cu legumele, prajindu-i inca 1-2 minute la foc potrivit. Asezonati preparatul cu ierburile aromatice preferate si un praf de piper negru.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Ardei umpluti cu branza slaba si curcan
-
Fasole verde cu carnati
-
Salata asortata cu carne de curcan
-
Inovatie epigenetica pentru piele: lansarea unui serum revolutionar in Romania
-
Bruxismul si Anxietatea: Ce iti revela dintii despre starea ta emotionala
-
Orez brun cu carne de curcan
-
Diabet zaharat de tip 2 recent diagnosticat
-
Crap cu sos de rosii si ardei
-
Tratamentul si ingrijirea persoanelor cu diabet zaharat de tip 2
-
Esti predispus la diabet de tip 2?
-
Beneficiile consumului de carne de curcan
-
Alimentatia sanatoasa pentru bolnavii de diabet tip 2
-
Dieta pentru persoanele cu ficat gras
-
Papapostolou prezinta tehnologia revolutionara care elimina frica de ace – ...
-
Viata persoanelor cu diabet zaharat de tip I
-
Ficatul gras (steatoza hepatica)