Salata asortata cu carne de curcan

Timp de preparare: Mai putin de 15 minute
Dificultate: redusa
Bogata in proteine si alti nutrienti importanti pentru sanatatea organismului, salata asortata cu carne de curcan poate fi un fel principal hranitor, excelent de adaugat in dieta pentru anemie.
Ingrediente:
- 110 grame carne de curcan (fara piele, oase sau grasime)
- 2 lingurite de coriandru
- 450 grame salata verde
- 30 grame fasole neagra la conserva
- 70 grame rosii taiate cuburi
- 30 grame porumb la conserva
- 1 lingura de branza parmezan
- 5 chipsuri de porumb (tortilla), maruntite
Mod de preparare:
Spalati bine carnea de curcan si preparati-o prin fierbere, in apa sau in oala de gatit la aburi. Scurgeti-o bine si taiati-o cuburi. Intr-un bol, amestecati salata verde taiata fasii, fasolea neagra, rosiile taiate cuburi, porumbul, branza parmezan si chipsurile de porumb. Adaugati carnea si amestecati usor cu o spatula. Serviti preparatul imediat.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Beneficiile consumului de carne de curcan
-
Orez brun cu carne de curcan
-
Curcan vs. pui: beneficii nutritionale
-
SPF 15, 30 sau 50: Cum sfatuiesc dermatologii sa-l folosesti
-
Ce spun studiile despre periajul electric vs cel manual
-
Ardei umpluti cu branza slaba si curcan
-
Carnati de curcan cu ardei gras
-
Optiuni alimentare: ce tipuri de carne sa alegem