Coronavirus Update

Pilaf dietetic cu carne de vitel

Publicat la data de: 29 Octombrie 2014
Pilaf dietetic cu carne de vitel

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Pilaful cu carne de vitel este un preparat recomandat in urticarie, intrucat cuprinde ingrediente cu potential alergenic scazut:

Ingrediente:

  • 1 kg g carne de vitel, fiarta
  • 1 morcov
  • 200 g orez
  • 700 ml supa concentrata de legume
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 linguri ulei de floarea soarelui
  • sare

Mod de preparare:

Pune carnea fiarta taiata bucati intr-o cratita cu putin ulei si cu morcovul tocat marunt. Adauga putina apa si inabusa un pic ingredientele (nu le lasa sa se prajeasca). Adauga orezul si amesteca un minut, apoi toarna supa si potriveste pilaful de sare. Baga cratita la cuptor, pana cand orezul absoarbe supa si este fiert. Presara patrunjel proaspat tocat deasupra.

Apreciaza
2 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate