Pilaf dietetic cu carne de vitel

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Pilaful cu carne de vitel este un preparat recomandat in urticarie, intrucat cuprinde ingrediente cu potential alergenic scazut:
Ingrediente:
- 1 kg g carne de vitel, fiarta
- 1 morcov
- 200 g orez
- 700 ml supa concentrata de legume
- 1 legatura patrunjel
- 2-3 linguri ulei de floarea soarelui
- sare
Mod de preparare:
Pune carnea fiarta taiata bucati intr-o cratita cu putin ulei si cu morcovul tocat marunt. Adauga putina apa si inabusa un pic ingredientele (nu le lasa sa se prajeasca). Adauga orezul si amesteca un minut, apoi toarna supa si potriveste pilaful de sare. Baga cratita la cuptor, pana cand orezul absoarbe supa si este fiert. Presara patrunjel proaspat tocat deasupra.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Retete cu carne
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Pilaf cu pui
-
Orez brun cu carne de curcan
-
Salata asortata cu carne de curcan
-
„Pestisorul de Aur” – campania aniversara prin care Möller’s celebr ...
-
Controlul electrolitilor & consultanta pentru apa potabila in München – a ...
-
Pilaf cu fasole rosie
-
Optiuni alimentare: ce tipuri de carne sa alegem
-
Beneficiile consumului de carne de curcan
-
Consumul de carne si cancerul de colon
-
Carne de vita fiarta cu morcovi si patrunjel
-
Budinca de orez cu pere si scortisoara
-
Consumul de carne de pui poate creste riscul de cancer
-
Pilaf de mei, quinoa si linte
-
Ce poti face cand lumina farurilor devine un pericol invizibil pentru ochii tai
-
Tot ce trebuie sa stii despre consumul de carne de pui: avantaje si dezavantaje
-
Burger cu somon