Piure de morcovi cu orez
Publicat la data de: 22 Decembrie 2014 | Actualizat la data de: 22 Decembrie 2014

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Acest preparat recomandat in perioade de recuperare dupa debutul varsaturilor este usor de gatit si digerat, fiind benefic inclusiv femeilor insarcinate cu greturi persistente.
Ingrediente
- 100 grame orez brun
- 300 ml apa
- 2 morcovi medii, taiati felii
- 1 jumatate de lingurita patrunjel uscat
- 1 sfert de lingurita chimen
Mod de preparare
- Umpleti o oala cu apa si adaugati orezul, lasandu-l la fiert acoperit circa 30 de minute (amestecati din cand in cand).
- Adaugati morcovul, acoperiti si mai lasati oala la fiert inca 15 minute.
- Transferati apoi orezul, morcovul, patrunjelul si chimenul in recipientul blenderului si procesati, pana obtineti un piure (adaugati apa fiarta din oala, daca este necesar).
- Consumati preparatul imediat.
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
-
Ciocolata neagra, mai benefica pentru vedere decat morcovul
-
RMN Whole Body
-
Piuria
-
In care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartament
-
Frica ingrasa, lasitatea slabeste...
-
13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei
-
Cum trebuie sa prepari orezul pentru a nu te intoxica cu arsenic?
-
Dieta BRAT: recuperarea in urma tulburarilor gastrointestinale
-
Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare