Piure de morcovi cu orez
Actualizat la data de: 22 Decembrie 2014

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Acest preparat recomandat in perioade de recuperare dupa debutul varsaturilor este usor de gatit si digerat, fiind benefic inclusiv femeilor insarcinate cu greturi persistente.
Ingrediente
- 100 grame orez brun
- 300 ml apa
- 2 morcovi medii, taiati felii
- 1 jumatate de lingurita patrunjel uscat
- 1 sfert de lingurita chimen
Mod de preparare
- Umpleti o oala cu apa si adaugati orezul, lasandu-l la fiert acoperit circa 30 de minute (amestecati din cand in cand).
- Adaugati morcovul, acoperiti si mai lasati oala la fiert inca 15 minute.
- Transferati apoi orezul, morcovul, patrunjelul si chimenul in recipientul blenderului si procesati, pana obtineti un piure (adaugati apa fiarta din oala, daca este necesar).
- Consumati preparatul imediat.
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Retete cu legume
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Supa simpla de morcovi
-
Piure de vinete cu iaurt
-
Orez fiert cu broccoli si pui
-
„Pestisorul de Aur” – campania aniversara prin care Möller’s celebr ...
-
Vacantele de vara si diareea la copii : Cum sa va mentineti copiii sanatosi ...
-
Dieta cu orez
-
Prajitura cu morcovi si ananas
-
Piure de cartofi cu usturoi
-
Supa de linte si morcovi
-
Orez brun cu carne de curcan
-
Budinca de orez cu pere si scortisoara
-
Placinta de orez cu ton
-
Piure de banane si biscuiti
-
Ce poti face cand lumina farurilor devine un pericol invizibil pentru ochii tai
-
Somon pe gratar cu garnitura de orez brun
-
Salata de pui cu morcovi si struguri