Piure de cartofi cu usturoi
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi rosii, curatati si taiati cubulete;
- 2 catei de usturoi decojiti;
- 1/2 ceasca lapte fara grasimi;
- 1 lingura unt dietetic;
- piper negru, sare dupa gust;
- patrunjel proaspat tocat
Mod de preparare:
Se fierb cartofii intr-o oala mare cu apa.
Usturoiul se pune la fiert, pana se inmoaie apoi se paseaza bine si se amesteca cu laptele. Peste cartofi se adauga usturoiul, untul si se amesteca pana ajunge la consistenta dorita. Se pune sare si piper dupa gust. Se garniseste cu patrunjel si se serveste imediat.
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Retete cu legume
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Cartofi dulci cu usturoi
-
Crochete de pui cu cartofi
-
Cartofi gratinati
-
Ciuperca unghiei: Cum iti dai seama ca e timpul sa mergi la medic
-
Vacantele de vara si diareea la copii : Cum sa va mentineti copiii sanatosi ...
-
Piure de cartofi dulci cu aroma de portocala
-
Briose din carne de vita cu piure de cartofi
-
Cartofi la cuptor cu parmezan