Coronavirus Update

Cartofi dulci cu usturoi

Publicat la data de: 30 Ianuarie 2015
Cartofi dulci cu usturoi

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Cartofii dulci cu usturoi sunt un preparat delicios, cu efect antiinflamator, de aceea pot fi consumati de persoanele care sufera de urticarie.

Acest soi de cartofi este bogat in vitamina A (sub forma beta-carotenului) si vitamina C, avand totodata si proprietati antioxidante. Usturoiul, uleiul de masline si turmericul contribuie si ele la mentinerea sanatatii pielii.

Ingrediente:

  • 2 cartofi dulci mari
  • 4 catei de usturoi pisati
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 jumatate de lingurita turmeric
  • patrunjel proaspat, tocat fin

Mod de preparare:

Incalziti o lingura de ulei de masline intr-o tigaie mare si sotati usturoiul pana se inmoaie vizibil (dar nu devine maroniu). Puneti deoparte.

Sotati cartoful dulce taiat bucati potrivite in ulei de masline si turmeric. Adaugati usturoiul sotat peste cartofi si presarati deasupra patrunjelul proaspat.

Apreciaza
1 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate