Coronavirus Update

Cartofi dulci la cuptor

Publicat la data de: 28 Iunie 2010
Cartofi dulci la cuptor

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:
1 kg cartofi noi (dulci);
2 lingurite ulei masline;
1 lingurita boia de ardei;
1 lingurita chimen;

Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 215 grade C. Intr-un castron mare amestecati pana se omogenizeaza uleiul de masline cu boia de ardei si chimen. Curatati cartofii dulci de coaja, apoi ii taiati in jumatate pe lungime si fiecare jumatate in fasii de aproximativ 1 cm latime.
Se pun cartofii in castron si se acopera cu amestecul de ulei si condimente. Se pregateste o tava sau un vas in care se pune hartie de copt unsa cu ulei de masline. Cartofii se aseaza in tava si se tin la cuptor pana se inmoaie in interior si devin crocanti in exterior (aproximativ 25-35 minute).

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate