Coronavirus Update

Crochete de pui cu cartofi

Publicat la data de: 27 Mai 2010
Crochete de pui cu cartofi

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1/2 ceasca de ulei vegetal pentru prajit
  • 1 1/2 cani lapte
  • 1 ou
  • 200g piure de cartofi in care s-au adaugat usturoi pisat (dupa gust)
  • 2 lingurite sare
  • 2 lingurite pipier negru
  • 400g de carne de pui slaba

Mod preparare:

  1. Incingeti uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu.
  2. In timp ce uleiul se incinge, bateti ouale impreuna cu laptele intr-un castron. In alt castron, amestecati piureul de cartofi cu sare si piper.
  3. Taiati fasii carnea de pui si treceti-o prin amestecul preparat, scurgeti laptele in exces si prajiti-o in ulei fierbinte, timp de 7-10 minute, intorcand-o pe fiecare parte.
  4. Lasati apoi crochetele sa se scurga de surplusul de ulei intr-un castron pe fundul caruia ati pus un servetel de hartie.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate