Salata de cartofi
Actualizat la data de: 31 Octombrie 2014

Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 10 cartofi noi rosii, mici;
- 6 linguri ceapa verde tocata;
- 4 linguri ceapa rosie tocata;
- 3 linguri patrunjel proaspat tocat;
- 2 lingurite marar uscat;
- 175 ml ulei de masline;
- 75 ml otet de vin rosu;
- 1 catel zdrobit de usturoi;
- 1 ardei gras rosu;
- piper dupa gust.
Mod de preparare:
Cartofii se curata si se fierb apoi se taie in jumatati si se pun intr-un castron mare. Adaugati ceapa verde, ceapa rosie, patrunjelul, mararul si ardeiul rosu. Amestecati. Intr-un castron mai mic se amesteca uleiul de masline, otetul de vin rosu, usturoiul si piperul. Se toarna cantitatea dorita peste amestecul de cartofi. Adaugati piperul si introduceti vasul la frigider.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Salate
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare