Supa de spanac si cartofi
Actualizat la data de: 02 Octombrie 2014

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: medie
La fel ca in cazul celorlalte afectiuni gastrice, duodenita este tinuta sub control cu ajutorul unui regim alimentar dietetic, axat pe produse care faciliteaza digestia.
Ingrediente
- 1 legatura de spanac
- 1 litru de supa de legume limpede
- 1 cartof mediu taiat rondele
- 2 linguri ulei de masline
- 1 rosie decojita
- 1 ceapa
- sare mare dupa gust
Mod de preparare
- Incingeti uleiul intr-o tigaie si sotati feliile de cartofi, spanacul taiat marunt, rosia taiata cuburi si ceapa maruntita fin.
- Turnati supa limpede intr-o oala mare si puneti-o pe foc.
- Cand legumele se inmoaie bine, adaugati-le in oala cu supa si lasati totul la fiert timp de 25 de minute.
- Asezonati cu sare si consumati preparatul dupa ce se raceste suficient (evitati mancarea prea fierbinte).
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
-
Excesul de fructe si cresterea in greutate
-
Invata sa te hranesti sanatos: top alimente recomandate si alimente nesanatoase
-
Cat inseamna o portie de fructe sau legume?
-
Mihai Voropchievici a spus care cele mai invidioase zodii: 'Vor face tot posibilul ca să te saboteze' / Video
-
Cântărețul de hip hop Guess Who, prins drogat la volan. Ce ar fi consumat artistul
-
Bianca Drăgușanu a răbufnit după ce fiica ei a fost criticată. Vedeta a ieșit la atac: „Leșinatelor împopoțonate”
-
Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara
-
Surse importante de calciu
-
28 de alimente supernutritive
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare