Sparanghel crocant copt pe gratar
Actualizat la data de: 09 Ianuarie 2015

Timp de preparare: Mai putin de 15 minute
Dificultate: redusa
Sparanghelul detine numeroase proprietati benefice sanatatii in general si controlului diabetului de tip II in particular. Aceasta reteta cu preparare rapida este suficienta pentru patru portii si poate fi folosita oricand ca garnitura pentru carne.
Ingrediente
- 500 grame sparanghel proaspat
- 1 lingura ulei de masline
- 1 jumatate de lingurita piper negru
- 1 lingurita otet balsamic
Mod de preparare
- Taiati capetele tijelor de sparanghel si acoperiti-le in totalitate cu ulei de masline.
- Puneti-le la copt pe gratar cate 2-3 minute pe fiecare parte, la foc mare, pana cand devin fragede in mijloc (si putin crocante la exterior).
- Presarati deasupra piperul negru si otetul balsamic.
- Serviti preparatul imediat.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Retete cu legume
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
10 alimente si preparate bune de gatit pe gratar
-
Salata de ardei preparati pe gratar
-
Sparanghel cu susan, ghimbir si usturoi
-
„Pestisorul de Aur” – campania aniversara prin care Möller’s celebr ...
-
Ce poti face cand lumina farurilor devine un pericol invizibil pentru ochii tai
-
Idei de preparare si servire sanatoasa a alimentelor pe gratar in timpul verii
-
Paste cu sparanghel si lamaie
-
Siguranta alimentelor la gratar
-
Legatura dintre gratar si cancer. Cum prevenim efectele nocive?
-
Somon la gratar II
-
Somon la gratar I
-
Somon pe gratar cu garnitura de orez brun
-
Friptura de pui pe gratar cu lamaie
-
Inovatie epigenetica pentru piele: lansarea unui serum revolutionar in Romania
-
Supa de pui cu sparanghel
-
6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber