Sparanghel crocant copt pe gratar
Actualizat la data de: 09 Ianuarie 2015
Timp de preparare: Mai putin de 15 minute
Dificultate: redusa
Sparanghelul detine numeroase proprietati benefice sanatatii in general si controlului diabetului de tip II in particular. Aceasta reteta cu preparare rapida este suficienta pentru patru portii si poate fi folosita oricand ca garnitura pentru carne.
Ingrediente
- 500 grame sparanghel proaspat
- 1 lingura ulei de masline
- 1 jumatate de lingurita piper negru
- 1 lingurita otet balsamic
Mod de preparare
- Taiati capetele tijelor de sparanghel si acoperiti-le in totalitate cu ulei de masline.
- Puneti-le la copt pe gratar cate 2-3 minute pe fiecare parte, la foc mare, pana cand devin fragede in mijloc (si putin crocante la exterior).
- Presarati deasupra piperul negru si otetul balsamic.
- Serviti preparatul imediat.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programează-te rapid la medicii recomandați de SfatulMedicului.ro prin serviciul de programări Clickmed
Găsești peste 7500 de medici cu program disponibil
Alege medicul potrivit pentru: Retete cu legume .
Dr. Bogdan Streza
Family Clinic - Bucuresti
Dr. Croitoru Raisa Nicoleta
Hyperclinica Medlife Floreasca Agora - Bucuresti
Dr. Frinculescu Marius
Hiperdia - Timisoara - Timisoara
Dr. Filimon Dilara
Hiperdia - Piata Sudului - Bucuresti
Dr. Stelea Irina
Memormed - Cotroceni - Bucuresti
Dr. Dutei Catalin Andrei
Hyperclinica Medlife - Solomed - Pitesti
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
10 alimente si preparate bune de gatit pe gratar
-
Salata de ardei preparati pe gratar
-
Sparanghel cu susan, ghimbir si usturoi
-
Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului
-
Stres, anxietate, suprastimulare: ce functioneaza cu adevarat pentru sistem ...
-
Idei de preparare si servire sanatoasa a alimentelor pe gratar in timpul verii
-
Paste cu sparanghel si lamaie
-
Siguranta alimentelor la gratar
-
Legatura dintre gratar si cancer. Cum prevenim efectele nocive?
-
Somon la gratar II
-
Somon la gratar I
-
Somon pe gratar cu garnitura de orez brun
-
Friptura de pui pe gratar cu lamaie
-
Importanta RMN-ului pentru diagnosticarea precoce a afectiunilor
-
Supa de pui cu sparanghel
-
6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber


10 alimente si preparate bune de gatit pe gratar
Salata de ardei preparati pe gratar
Sparanghel cu susan, ghimbir si usturoi
Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului
Stres, anxietate, suprastimulare: ce functioneaza cu adevarat pentru sistem ...
Idei de preparare si servire sanatoasa a alimentelor pe gratar in timpul verii
Paste cu sparanghel si lamaie
Siguranta alimentelor la gratar
Legatura dintre gratar si cancer. Cum prevenim efectele nocive?
Somon la gratar II
Somon la gratar I
Somon pe gratar cu garnitura de orez brun
Friptura de pui pe gratar cu lamaie
Importanta RMN-ului pentru diagnosticarea precoce a afectiunilor
Supa de pui cu sparanghel
6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber