Coronavirus Update

Paste cu mazare

Actualizat la data de: 04 Noiembrie 2014
 Paste cu mazare

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Pastele cu mazare sunt un preparat usor si satios, bine tolerat de pacientii diagnosticati cu afectiuni ale colecistului. Iata cum trebuie pregatite pentru a fi lipsite de riscuri pentru sanatate!

Ingrediente:

  • 400 g paste
  • 200 g mazare (proaspata sau congelata)
  • 20 g busuioc
  • zeama de la 2 lamai
  • 1 lingurita ulei de masline extravirgin
  • 1 varf de lingurita de sare

Mod de preparare:

Fierbe pastele intr-un vas cu apa in care ai pus un pic de sare. La final, strecoara-le si amesteca-le cu mazarea intr-o tigaie. Adauga peste, dupa ce ai inchis focul, un amestec alcatuit din zeama de la cele doua lamai, lingurita de ulei de masline si busuiocul uscat. Daca ai si busuioc proaspat, foloseste cateva frunze pentru decor.

Serveste pastele cu mazare cat sunt calde.

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate