Macaroane arabesti cu sos de iaurt si mirodenii

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g de macaroane
- 500 g de carne de vita tocata
- 1 kg de iaurt
- o capatana de usturoi
- 6 linguri de ulei de masline
- o lingura de condimente arabesti (mix all spice)
- sare
- piper
- menta proaspata
Mod de preparare:
Fierbe macaroanele intr-o oala mare plina cu apa in care ai adaugat doua linguri de ulei de masline. Sareaza carnea si las-o la inabusit intr-un alt vas, alaturi de celelalte 4 linguri de ulei, pana cand apa din acesta scade in totalitate si carnea capata o culoare roz-maronie.
Amesteca macaroanele cu carnea cat timp sunt calde si stropeste-le cu un sos din iaurt cu usturoi in care ai adaugat mixul de condimente, sare si piper. Serveste macaroanele in farfurii adanci si decoreaza-le cu frunze de menta proaspata.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Macaroane cu branza
-
Macaroane cu doua feluri de branza
-
Macaroane cu branza, fara coacere
-
Vacantele de vara si diareea la copii : Cum sa va mentineti copiii sanatosi ...
-
Ce poti face cand lumina farurilor devine un pericol invizibil pentru ochii tai
-
Macaroane integrale cu branza
-
Macaroane cu somon si marar
-
Sos de spanac cu iaurt si usturoi
-
Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste
-
Macaroane cu branza si legume
-
Parfait cu quinoa si iaurt
-
Pui cu sos
-
Pui cu ciuperci si sos alb
-
Colagenul si Sanatatea oaselor: Prevenirea Osteoporozei
-
4 retete recomandate ca alternative sanatoase la preparate bogate in calorii
-
Cartofi copti cu iaurt si sos salsa