Coronavirus Update

Paste Primavera

Publicat la data de: 22 Octombrie 2014
  Paste Primavera

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Pastele italienesti Primavera sunt o optiune delicioasa in meniul unui pacient bolnav de diabet de tip 1.

Ingrediente:

  • 60 g nuci sau migdale
  • 400 g broccoli, rupt in florete mici
  • 400 g fasole boabe conservate
  • 1 dovlecel taiat cubulete
  • 4 rosii, taiate cubulete
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/8 lingurita piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/4 lingurita rozmarin
  • 1/4 lingurita busuioc
  • 400 g paste cu sau fara gluten (ravioli, tortellini, penne etc.)
  • 50 g parmezan

Mod de preparare:

Fierbe pastele al dente in apa cu sare. Prajeste nucile sau migdalele cateva minute intr-o tigaie nonaderenta.

Caleste broccoliul, fasolea, dovlecelul, rosiile, intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline. Asezoneaza cu sare si piper si lasa-le pe foc pana cand se inmoaie usor broccoliul. Arsezoneaza legumele cu restul de ierburi aromatice si mai lasa-le la calit inca doua minute.

Scurge pastele de zeama, pune-le intr-un bol si toarna legumele peste ele. Amesteca-le bine. Serveste pastele cu nuci sau migdale prajite si parmezan ras pe deasupra.

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate