Coronavirus Update

Paste mediteraneene

Publicat la data de: 27 Mai 2010
Paste mediteraneene

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Informatii nutritionale/portie:

Calorii: 487
Colesterol: 6 mg
Carbohidrati: 73 g
Fibre: 3 g
Proteine: 16 g

Ingrediente:

  • 500 gr spaghete, linguine sau fettuccine
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 2 catei de usturoi taiati felii subtiri
  • 1/4 ceasca busuioc proaspat, maruntit
  • 2 cepe rosii mari, tocate marunt
  • sare
  • piper
  • 1/2 cana parmezan sau cascaval

Mod de pregatire:

  1. Intr-o oala mare cu apa cu sare se pun la fiert pastele timp de aproximativ 8-10 minute, in functie de grosimea si forma lor. Dupa ce se fierb, se lasa la scurs intr-o sita. Uleiul se incalzeste intr-o cratita, se adauga usturoiul si jumatate din cantitatea de busuioc, jumatate din cantitatea de rosii si piper si se calesc aproximativ 3 minute. Pastele se pun intr-un castron mare. Pese ele se toarna compozitia calita peste care se adauga, in castron, rosiile si busuiocul ramase. Se amesteca bine. Se va pune sare dupa gust.
  2. Deasupra se va pune parmezanul sau cascavalul ras.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
1 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate