Supa miso
Actualizat la data de: 09 Ianuarie 2015
Timp de preparare: 45-60 minute
Dificultate: medie
Aceasta reteta inspirata din bucataria traditionala japoneza ajuta la detoxifierea ficatului si combaterea infectiilor, fiind o alegere excelenta pentru bolnavii de ciroza hepatica.
Ingrediente
- 500 de grame dovleac taiat in cubulete
- 1 nap turcesc
- 1 ceapa medie
- 1 morcov mediu
- sare mare, dupa gust
- 1 jumatate de lingurita de miso pentru fiecare portie
- 1 lingurita de suc proaspat de ghimbir pentru fiecare portie
- apa
- patrunjel proaspat, taiat marut
Mod de preparare
- Taiati toate legumele in bucati potrivite, introduceti-le intr-o oala mare, turnati peste apa cat se acopere si lasati-le la fiert pana devin moi.
- Adaugati un praf de sare si luati oala de pe foc.
- Portionati supa in boluri separate si adaugati in fiecare cate o lingurita de suc de ghimbir si o jumatate de lingurita de miso.
- Presarati deasupra patrunjelul proaspat si serviti imediat.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Cum va poate schimba viata o dieta macrobiotica
- Sindromul de Intestin iritabil
- Lectii despre perseverenta si consecventa in tratamentul infectiei fungice a unghiilor
- Dieta cu supa de varza
- Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri
- Consumul de gluten: benefic sau nociv
- Alimentatia corecta pe timp de iarna
- Care sunt secretele unei diete sanatoase?
- Alaptarea
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare