Supa miso
Actualizat la data de: 09 Ianuarie 2015

Timp de preparare: 45-60 minute
Dificultate: medie
Aceasta reteta inspirata din bucataria traditionala japoneza ajuta la detoxifierea ficatului si combaterea infectiilor, fiind o alegere excelenta pentru bolnavii de ciroza hepatica.
Ingrediente
- 500 de grame dovleac taiat in cubulete
- 1 nap turcesc
- 1 ceapa medie
- 1 morcov mediu
- sare mare, dupa gust
- 1 jumatate de lingurita de miso pentru fiecare portie
- 1 lingurita de suc proaspat de ghimbir pentru fiecare portie
- apa
- patrunjel proaspat, taiat marut
Mod de preparare
- Taiati toate legumele in bucati potrivite, introduceti-le intr-o oala mare, turnati peste apa cat se acopere si lasati-le la fiert pana devin moi.
- Adaugati un praf de sare si luati oala de pe foc.
- Portionati supa in boluri separate si adaugati in fiecare cate o lingurita de suc de ghimbir si o jumatate de lingurita de miso.
- Presarati deasupra patrunjelul proaspat si serviti imediat.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Supe
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare