Supa de linte cu tofu
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Supa de linte si tofu este o reteta hranitoare si gustoasa recomandata pacientilor diagnosticati cu boala Crohn (boala inflamatorie a colonului):
Ingrediente:
- 1 catel de usturoi
- 150 g dovleac taiat cubulete
- 1 ceapa medie, tocata marunt
- 1 cartof mediu taiat cubulete
- 1 lingura ulei de masline
- 1.5 l supa de legume
- 250 g linte la conserva
- 210 g tofu taiat cuburi
- sare
Mod de preparare:
Soteaza usturoiul si legumele timp de 5 minute intr-o tigaie cu ulei, amestecand continuu. Adauga apoi supa si lintea si lasa totul sa fiarba 30 de minute. Potriveste de sare. Supa se serveste fierbinte cu tofu deasupra si coriandru proaspat. Se poate servi si sub forma de supa crema, daca bagi toate ingredientele in blender, inainte de a adauga tofu si coriandru.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- 5 supe care ne ajuta sa slabim
- Tofu, o sursa importanta de proteine, fier si vitamina B
- Secretul unei vindecari eficiente in cazul infectiilor fungice ale unghiilor
- Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri
- Meiul, lintea si hameiul in alimentatia sanatoasa
- Principii de alcatuire a meniurilor vegetariene. Leguminoasele
- Alimentatia corecta pe timp de iarna
- Dieta doar cu lichide. Ce presupune si la ce riscuri te-ai putea expune
- Consumul de gluten: benefic sau nociv
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare