Risotto cu ciuperci si cimbru

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Risotto cu ciuperci si cimbru este un preparat savuros si parfumat recomandat in regimurile alimentare ale pacientilor care sufera de boli ale colecistului.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- 100 g quinoa
- 350 g ciuperci feliate
- 1 l supa de legume
- 175 g orez risotto
- un pumn de cimbru proaspat
- parmezan ras
- sare
- piper
Mod de preparare:
Incinge uleiul intr-o tigaie si soteaza ciupercile timp de 2-3 minute, apoi adauga quinoa si orezul. Incalzeste supa de legume si toarn-o peste ingrediente. Lasa totul sa fiarba pana cand ingredientele se inmoaie si supa este absorbita in orez. Asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Asaza risotto pe un platou, adauga parmezanul si presara cimbrul proaspat tocat pe deasupra.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Retete cu legume
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Pui cu ciuperci si sos alb
-
Beneficiile consumului de ciuperci pentru organism
-
Pui frantuzesc cu sos de ciuperci
-
Friptura de vita cu ciuperci
-
Tarta cu ciuperci si branza de capra
-
Ce poti face cand lumina farurilor devine un pericol invizibil pentru ochii tai
-
Retete sanatoase pentru detoxifierea organismului si mentinerea siluetei
-
Supa crema de ciuperci