Coronavirus Update

Salata de legume cu peste

Publicat la data de: 20 Ianuarie 2009
Salata de legume cu peste

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Valori nutritive/portie (125 g):
Calorii: 112
Proteine: 7.3 g
Glucide: 12.6
Grasimi: 3.3 g

Ingrediente:

  • 120 g file de peste fiert
  • 160 g cartofi fierti
  • 80 g ridichi fierte
  • 80 g morcovi fierti
  • 40 g mazare verde (conserva)
  • 40 g smantana
  • 2 g patrunjel
  • sare

Mod de preparare:

  1. Se taie felii pestele, cartofii, morcovii si ridichile.Se adauga mazarea, smantana si sare, dupa gust. Se amesteca bine.
  2. Se aseaza in farfurii si se orneaza cu patrunjel.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate