Coronavirus Update

Paine de peste

Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Paine de peste

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2 rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 legaturi busuioc
  • 1 lingura ulei de masline
  • 400 g file de peste
  • 3 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  1. Se curata de coaja si de seminte rosiile.
  2. Se toaca foarte marunt usturoiul si busuiocul
  3. Se caleste usturoiul in ulei de masline cu putina apa si se adauga rosiile. Se lasa pe foc pana se usuca.
  4. Se taie pestele in bucati si se amesteca in blender cu preparatul din rosii, ouale batute si busuiocul tocat.
  5. Se condimenteaza cu sare si piper.
  6. Se incalzeste cuptorul la 100 de grade C.
  7. Se unge tava cu ulei, se toarna amestecul in ea si se coace in cuptor, timp de 30 de minute.
  8. Se poate servi rece sau culd, simplu sau cu sos de rosii.

Tipsuri pentru dieta:
Vitaminele antioxidante din rosii, acizii omega 3 din peste si acidul linoleic din uleiul de masline, combat colesterolul din oua si echilibreaza reteta.
Este o reteta bogata in proteine. Se poate servi cu orez - garnitura bogata in glucide.
Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate