Paine de peste

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se curata de coaja si de seminte rosiile.
  2. Se toaca foarte marunt usturoiul si busuiocul
  3. Se caleste usturoiul in ulei de masline cu putina apa si se adauga rosiile. Se lasa pe foc pana se usuca.
  4. Se taie pestele in bucati si se amesteca in blender cu preparatul din rosii, ouale batute si busuiocul tocat.
  5. Se condimenteaza cu sare si piper.
  6. Se incalzeste cuptorul la 100 de grade C.
  7. Se unge tava cu ulei, se toarna amestecul in ea si se coace in cuptor, timp de 30 de minute.
  8. Se poate servi rece sau culd, simplu sau cu sos de rosii.

Tipsuri pentru dieta:
Vitaminele antioxidante din rosii, acizii omega 3 din peste si acidul linoleic din uleiul de masline, combat colesterolul din oua si echilibreaza reteta.
Este o reteta bogata in proteine. Se poate servi cu orez - garnitura bogata in glucide.
Va dorim pofta buna!