Pasta de hering cu cartofi
Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie (60g):
Calorii: 140
Proteine: 5 g
Grasimi: 10.5
Glucide: 6.2 g
Ingrediente:
- 100 g hering
- 120 g cartofi
- 40 g lapte
- 40 g unt
- 20 g patrunjel
Mod de preparare:
- Se trece fileul prin masina de tocat.
- Se fierb cartofii, se maruntesc (piure) apoi se lasa la racit.
- Se amesteca bine piureul cu pasta de hering si se adauga laptele si untul.
- Se aseaza in farfurie si se orneaza cu verdeata.
- Se serveste pe paine.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programează-te rapid la medicii recomandați de SfatulMedicului.ro prin serviciul de programări Clickmed
Găsești peste 7500 de medici cu program disponibil
Alege medicul potrivit pentru: Retete cu peste .
Dr. Ivanuta Marius
Centrul Medical Elite Roman - Roman
Dr. Holban Dan
Hymarco Clinique - Targoviste
Dr. Mark Narkis
Clinica Poliana, Bucuresti-B-dul Marasesti - Bucuresti
Dr. Mihailescu Sofia
Spital Lotus Ploiesti - Ploiesti
Toth Laura
Hiperdia - Brasov Calea Bucuresti - Brasov
Dr. Berghea Neamtu Cristian
Hyperclinica MedLife Polisano Sibiu - Mihai Viteazu - Sibiu
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare


Suc de morcovi cu lamaie
Sandwich cu ton
Pate dietetic
Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului
Stres, anxietate, suprastimulare: ce functioneaza cu adevarat pentru sistem ...
Supa de legume cu porumb
Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou
Salata cu ridichi si castraveti
Gustari care ard calorii
Vita cu sos
Gustari cu cel mult 100 de calorii
Salata de dovlecei cu fructe
Supa de dovleac cu lapte
Cosuri cadou cu bauturi premium si delicii de calitate, cheia unui rasfat fa ...
Dovlecei bulgaresti
Fasole rosie cu legume