Clickmed
programare rapida la medic

Sos de rosii pentru spaghete

Actualizat la data de: 14 Noiembrie 2014
Sos de rosii pentru spaghete

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Informatii nutritionale/portie:

Calorii: 175
Proteine: 6
Carbohidrati: 29 g
Fibre: 6 g

Ingrediente:

  • 500 g rosii maruntite
  • 350-400 g bulion sau pasta de tomate
  • 2 catei de usturoi taiati marunt
  • 1 ceapa medie, tocata
  • piper
  • 1 ardei rosu taiat marunt
  • 1 bucata broccoli de la care se taie florile
  • 2 linguri ulei de masline sau ulei vegetal
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2 kg de carnati picanti

Mod de preparare:

  1. Puneti uleiul la incins intr-o tigaie, la foc mediu.
  2. Adaugati usturoiul si ceapa, amestecati pana cand ceapa devine translucida.
  3. Adaugati ardeii si broccoli si amestecati pana isi lasa sos. Se pun carnatii si se amesteca.
  4. Introduceti si rosiile zdrobite, pasta de tomate si condimentele. Cand mestecul clocoteste, se acopera tigaia cu un capac si se lasa sa fiarba, la foc mic, cel putin 60 de minute, amestecand din cand in cand.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate