Adreseaza o intrebare

Pentru a putea fi indrumat in problema ta medicala te rugam sa adresezi o intrebare.

Adreseaza o intrebare

Ajuta-i pe ceilalti

Ofera altora experianta ta de pacient. Parerea ta ii poate ajuta in rezolvarea situatiei lor.

Raspunde la intrebari

Ultimele intrebari adaugate

Hematii....... 5600000 /mm3 (4000000 - 5200000)
Hemoglobina... 15,2 g/dL (10,3 - 14,9)
Hematocrit.... 44,1 % (32,0 - 42,0)
MCV........... 78,8 fL (73,0 - 87,0)
MCH........... 27,1 pg (24,0 -...

Postat acum 2 ore de Utilizator21590913533 in Sindromul hipereozinofilic

bună ziua ! De vreo 4 zile am.observat ca am tensiunea arteriala mai mica decât o aveam eu de obicei ( 87/57) ,ma simt foarte slăbită am senzație de voma ,am observat ca urinez si foarte des...

Postat acum 2 ore de Utilizator11590912985 in Sarcina

Dupa sex protejat este nevoie de pastilă de a doua zi ? Urgenttt !

Postat acum 12 ore de Utilizator11585577198 in Sarcina

Buna ziua. In urma cu aproximativ o luna am avut urmatoarele simptome: mictiuni frecvente, chiar si cu falsa senzatie uneori, usturime la urinare, o arsura la nivel vaginal. La recomandarea...

Postat acum 17 ore de Utilizator11590856823 in Ginecologie

Buna ziua am facut chiuretaj săptămână trecută iar după o saptamana si 2 zile am avut act sexual timp de vro 5-6 secunde atat,iar a doua zi dimineata am avut o sangerare la toaletă as dori...

Postat acum o zi de Utilizator11590826753 in Avortul

Buna ziua! Am 50 de ani și de vreo două luni am probleme cu erecția, se întărește la preludiu apoi în timpul actului sexual devine mai moale și ejaculez precoce ce îmi recomandați?...

Postat acum o zi de Utilizator11590820769 in Disfunctii sexuale masculine

Buna seara, tin sa precizez ca am o durere ascuțită de măsea doar ca nu mai simt ce ma doare. E pe partea stângă sus.ma doare cu tot cu ureche si gât și cap practic jup***ate de...

Postat acum o zi de Utilizator11590793165 in Afectiuni ale urechii

Doar ce mi s-a incheiat menstruatia si am observat inca din ultima zi a menstruatiei faptul ca aveam labiile iritate. Acum labiile s-au umflat si chiar daca ma ating din greseala ma doare putin...

Postat acum o zi de Utilizator11590788845 in Boli genitale feminine

Buna , am o mica intrebare .. pe data de 15.03mia venit CM ( am cm ne regulat) si apoi mia mai venit pe data de 21.04 mia întârziat foarte mult fata de alte luni .. dar voiam sa va zic ca inainte...

Postat acum o zi de Utilizator11590762944 in Ciclul menstrual

Buna ziua am facut analizele si mi a iesit eozinofilele 7,7% din 7 si eozinofilele 0,49 (in limita normala) . Mentionez ca am talazemie si hipotiroidie . Este ceva de ingrijorat? As putea acea si o...

Postat acum o zi de Utilizator11590761327 in Apendicita

Bună, de p***aând am născut (3 luni jumate), de fiecare data când ma dau jos din pat am dureri în talpa ce poate fii? Ce medic trebuie sa consult? Mulțumesc frumos!

Postat acum o zi de Davidana in Oase si articulatii

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.