Despre noi

Sfatulmedicului.ro este un serviciu destinat in principal persoanelor active, cu o viata sociala si profesionala bogata, care au probleme minore de sanatate, carora nu le acorda importanta, si prefera sa le ignore sau sa se trateze dupa ureche, sau din auzite, decat sa consulte un medic.

Sfatulmedicului.ro este o alternativa comoda la consultatiile la cabinetul medicului, carora insa nu li se substituie, insa incearca sa asiste in rezolvarea problemelor minore care nu par destul de importante pentru a necesita o consultatie in persoana, oferind sfaturi, in scopul informationale si educationale, pentru intelegerea cat mai buna a de catre utilizatorii site-ului a situatiei lor de sanatate.

Sfatulmedicului.ro a realizat, impreuna cu medicii Spitalului Fundeni din Bucuresti, o aplicatie care sondeaza profesionist atat afectiunea semnalata, cat si istoricul medical al pacientului online, pentru un maxim de acuratete al sfaturilor oferite de medici prin intermediul site-ului sfatulmedicului.ro. Diagnosticarea exacta a afectiunilor nu este, insa posibila, decat in cadrul unei consultatii la un cabinet specializat, deoarece acuratetea sfaturilor virtuale depinde de modul in care utilizatorul prezinta si documenteaza problema de sanatate, si astfel Sfatulmedicului.ro nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea unui sfat virtual in comparatie cu un diagnostic real.

Am creat sfatulmedicului.ro si pentru persoanele care, in lipsa unui sfat cat de cat avizat, isi iau sanatatea in propriile maini si isi administreaza dupa ureche diverse doze de medicamente, pe care au auzit ca trebuie sa le ia in situatiile respective. Prin inscrierea pe www.sfatulmedicului.ro, acestia vor avea ocazia sa intrebe un specialist inainte de a se indopa cu medicamente, si sa ia decizia corecta pentru a-si ameliora starea de sanatate, iar daca decizia care va trebui luata va fi vizita unui cabinet medical, in persoana, medicii care ofera sfaturi pe www.sfatulmedicului.ro vor face tot posibilul pentru a-l convinge pe utilizator de importanta acestui pas.

Nu in ultimul rand, exista afectiuni cu un grad mare de confidentialitate, pe care unii pacienti evita sau intarzie sa le trateze, acestea avand efecte grave asupra lor. Sfatulmedicului le ofera acestor pacienti confidentialitate si anonimitate totala, pentru a afla rapid cum sa se trateze.

Va asteptam pe sfatulmedicului.ro cu intrebari despre starea dvs curenta de sanatate sau despre orice alte probleme legate de sanatate sau afectiuni fizice. Medicii nostri va stau la dispozitie, si veti primi un raspuns in 48-72 de ore.