Omleta cu spaghete
Actualizat la data de: 25 Septembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 296
Colesterol: 203 mg
Carbohidrati: 19 g
Fibre: 1 g
Proteine: 14 mg
Ingrediente:
- 1 lingura cu ulei de masline
- 1 lingura cu unt
- 1 ceasca cu legume asortate taiate marunt (ceapa,
- ardei, ciuperci, broccoli, etc.)
- 400 gr paste fierte (de orice fel)
- 4 oua
- 1/2 cana de lapte
- 1/2 cana branza rasa
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Se topeste untul amestecat cu uleiul intr-o cratita mare, la foc moderat.
- Se calesc legumele, 5 minute, amestecand.
- Se adauga pastele amestecand incontinuu, timp de 5-7 minute, pana cand legumele s-au inmuiat iar pastele capata culoare maro aurie. Intr-un castron se bat bine ouale cu lapte, sare si piper.
- Se toarna si branza rasa. Se mai lasa inca 2 minute sau pana cand ouale s-au prajit. Cu o spatula, ridicati omleta si intoarceti-o pe cealalta parte. Prajiti-o si pe cealalta parte 2-3 minute.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Dieta in functie de grupa sanguina
- Interventii chirurgicale efectuate in cadrul Spitalului
- Dieta Sonoma
- Depresia de iarna si nutritia adecvata ameliorarii acesteia
- 6 nutrienti care nu trebuie sa lipseasca din dieta copiilor
- Dieta pentru detoxifierea de primavara
- Top 15 alimente pentru persoanele cu insuficienta renala
- Cat inseamna o portie de fructe sau legume?
- 6 recomandari pentru o zi mai buna
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare