Calorii: 175 Proteine: 6 Carbohidrati: 29 g Fibre: 6 g
Ingrediente:
500 g rosii maruntite
350-400 g bulion sau pasta de tomate
2 catei de usturoi taiati marunt
1 ceapa medie, tocata
piper
1 ardei rosu taiat marunt
1 bucata broccoli de la care se taie florile
2 linguri ulei de masline sau ulei vegetal
1 lingurita oregano uscat
1 lingurita busuioc uscat
1 lingurita cimbru
1/2 kg de carnati picanti
Mod de preparare:
Puneti uleiul la incins intr-o tigaie, la foc mediu.
Adaugati usturoiul si ceapa, amestecati pana cand ceapa devine translucida.
Adaugati ardeii si broccoli si amestecati pana isi lasa sos. Se pun carnatii si se amesteca.
Introduceti si rosiile zdrobite, pasta de tomate si condimentele. Cand mestecul clocoteste, se acopera tigaia cu un capac si se lasa sa fiarba, la foc mic, cel putin 60 de minute, amestecand din cand in cand.