Lasagna cu vinete

Publicat la data de: 02 Octombrie 2014 | Actualizat la data de: 02 Octombrie 2014
Lasagna cu vinete

Timp de preparare: Peste 60 minute

Dificultate: medie

Ingrediente

  • 150 grame urda
  • 1 lingura parmezan ras
  • 200 ml suc de rosii fara sare
  • 100 grame masline negre feliate
  • 1 vanata, curatata de coaja si taiata in rondele potrivite
  • 6 foi de lasagna precoapte
  • 1 rosie mica, taiata rondele subtiri
  • 1 jumatate de ardei rosu gras, taiat felii subtiri
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare

  1. Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius. Intr-un bol mic, amestecati urda cu parmezanul.
  2. In alt bol separat, amestecati sosul de rosii si maslinele.
  3. Ungeti o tava de copt cu uleiul de masline si asezati un strat cu un sfert din mixul de sos de rosii cu masline, doua straturi de felii de vinete, doua straturi foi de lasagna, un strat cu un sfert din amestecul de branza, un strat cu un sfert din rosia feliata si un strat cu un sfert din ardeiul gras feliat.
  4. Repetati aceste straturi de doua ori si intindeti deasupra sosul de rosii ramas.
  5. Acoperiti tava cu folie si coaceti timp de 30 de minute. Indepartati apoi folia si mai lasati lasagna la copt inca un sfert de ora.
Apreciaza
1 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate