Coronavirus Update

Rulouri de lasagna cu branza tofu

Publicat la data de: 10 Octombrie 2014
Rulouri de lasagna cu branza tofu

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: medie

Limitarea produselor lactate in dieta pentru boala Crohn ajuta la ameliorarea simptomelor digestive.

Folosirea branzei tofu in aceasta reteta de lasagna o transforma intr-un preparat potrivit pentru persoanele intolerante la lactoza.

Ingrediente

  • 12 foi de lasagna care nu necesita fierbere
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • 3 catei de usturoi pisati
  • 1 pachet de branza tofu scursa si taiata cubulete
  • 200 grame spanac, taiat marunt
  • 2 linguri de masline fara samburi, taiate rondele
  • 1 sfert de lingurita piper
  • 1 sfert de lingurita sare
  • 200 ml sos de rosii cu continut redus de sodiu

Mod de preparare

  1. Incingeti uleiul intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu.
  2. Adaugati usturoiul si sotati-l timp de 20 de secunde. Introduceti in tigaie branza tofu si spanacul si amestecati ingredientele 3-4 minute.
  3. Transferati totul intr-un bol, adaugati maslinele, piperul, sarea si doua treimi din sosul de rosii.
  4. Ungeti fundul unei tavi de copt cu aproape toata cantitatea sosului de rosii, pastrand cateva linguri.
  5. Asezati cate un sfert din umplutura cu spanac si tofu in mijlocul unei foi de lasagna si rulati.
  6. Puneti fiecare rulou obtinut in tava de copt, astfel incat sa nu existe niciun spatiu liber intre ele.
  7. Turnati restul sosului de rosii peste rulouri. Introduceti tava la cuptor si lasati totul la copt timp de 10-15 minute.
  8. Serviti preparatul cald.
Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate