Rulouri de lasagna cu branza tofu

Limitarea produselor lactate in dieta pentru boala Crohn ajuta la ameliorarea simptomelor digestive.

Folosirea branzei tofu in aceasta reteta de lasagna o transforma intr-un preparat potrivit pentru persoanele intolerante la lactoza.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Incingeti uleiul intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu.
  2. Adaugati usturoiul si sotati-l timp de 20 de secunde. Introduceti in tigaie branza tofu si spanacul si amestecati ingredientele 3-4 minute.
  3. Transferati totul intr-un bol, adaugati maslinele, piperul, sarea si doua treimi din sosul de rosii.
  4. Ungeti fundul unei tavi de copt cu aproape toata cantitatea sosului de rosii, pastrand cateva linguri.
  5. Asezati cate un sfert din umplutura cu spanac si tofu in mijlocul unei foi de lasagna si rulati.
  6. Puneti fiecare rulou obtinut in tava de copt, astfel incat sa nu existe niciun spatiu liber intre ele.
  7. Turnati restul sosului de rosii peste rulouri. Introduceti tava la cuptor si lasati totul la copt timp de 10-15 minute.
  8. Serviti preparatul cald.