Conopida coapta cu migdale, coriandru si rozmarin
Actualizat la data de: 16 Decembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Pacientii diagnosticati cu intoleranta la gluten se pot bucura de numeroase delicatese si preparate din toate bucatariile lumii.
Conopida coapta cu migdale, coriandru si chimen este un preparat indian rapid, gustos si perfect pentru cei care nu tolereaza glutenul!
Ingrediente
- 1 buc. conopida, rupta in florete
- sare de mare
- ulei de masline
- 1 cubulet de unt
- 2 lingurite seminte chimen
- 2 lingurite seminte coriandru
- 1-2 chili uscati
- 1 pumn de migdale sfaramitate
- zeama de la o lamaie
Mod de preparare
- Opareste conopida in apa clocotinda cu sare, timp de cateva minute, apoi scurge-o de apa.
- Adauga peste ea putin ulei de masline si untul topit.
- Intre timp, piseaza intr-un mojar condimentele, chili si putina sare, apoi amesteca-le cu migdalele intr-o tigaie pe care o pui pe foc.
- Lasa-le sa se prajeasca putin, apoi adauga conopida si las-o sa se prajeasca in aromele prajite din tigaie.
- Cand legumele incep sa se rumeneasca, stropeste-le cu zeama de lamaie si mai lasa-le maximum un minut pe foc.
- Baga-le apoi in cuptorul incins la 200 grade Celsius, timp de 15 minute, pentru a deveni crocante.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Ovarectomia (chirurgia indepartarii ovarelor)
- Sforaitul, simptome si tratament
- Fructele cu coaja lemnoasa si sanatatea inimii
- Beneficiile ceaiurilor din plante
- Zmeura, beneficii pentru sanatate
- Ce nu stiati despre lapte
- Bananele verzi - informatii nutritionale si beneficii pentru sanatate
- Ciresele - sursa inepuizabila de antioxidanti
- Excesul de fructe si cresterea in greutate
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare