Conopida crocanta cu branza parmezan
Actualizat la data de: 08 Octombrie 2014

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Controlul aportului de glucide este esential in controlul diabetului de tip 2.
Se recomanda consumul preponderent de alimente cu un indice glicemic scazut, precum conopida, varza, rosiile, vinetele, ciupercile, ardeiul gras, dovleceii, fasolea verde sau legumele cu frunze verzi.
Ingrediente
- 1 capatana de conopida, taiata in florete mici
- 1 sfert de lingurita sare mare
- 1 sfert de lingurita piper
- 30 grame branza parmezan rasa
- 2-3 linguri ulei de masline
Mod de preparare
- Preincalziti cuptorul la 230 de grade Celsius.
- Tapetati o tava de copt cu folie de aluminiu si ungeti folia cu ulei de masline.
- Luati fiecare floreta de conopida si ungeti-o cu ulei, apoi asezati-le pe un singur strat in tava.
- Asezonati cu sare si piper si lasati totul la copt timp de 30 minute (pana cand floretele devin usor aramii si crocante pe margini).
- Presarati branza parmezan peste floretele de conopida si mai lasati-le la copt inca 5 minute.
- Serviti preparatul cat este cald.
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Retete cu legume
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Cartofi la cuptor cu parmezan
-
Paste cu lamaie si branza parmezan
-
Macaroane cu branza, fara coacere
-
Controlul electrolitilor & consultanta pentru apa potabila in München – a ...
-
Ce poti face cand lumina farurilor devine un pericol invizibil pentru ochii tai
-
Supa crema de conopida
-
Macaroane cu branza
-
Strudel cu branza de vaci