Supa de legume cu porumb
Actualizat la data de: 29 Octombrie 2014

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Valori nutritive/500g:
Calorii: 383
Glucide: 49.7
Grasimi: 15.6 g
Proteine: 13.9 g
Ingrediente:
- 120 g porumb (conserva)
- 60 g morcovi
- 40 g radacina de patrunjel
- 20 g unt
- 120 g cartofi
- 1 cub-condiment supa de legume
- 80 g conopida (varza)
- 10 g frunze salata
- 10 patrunjel/marar
- smantana
- sare
Mod de preparare:
- Se taie cuburi morcovul si radacina de patrunjel si se rumenesc in unt. Se adauga putina apa si se mai lasa pe foc 15 minute.
- Se adauga sare, dupa gust.
- Intr-o oala, se adauga 700 de grame de apa si cubul-condiment si se pun la fiert cartofii taiati si varza (conopida).
- Se adauga apoi restul legumelor si porumbul si se lasa la fiert circa 15 min.
- Se serveste cu verdeata si smantana.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Supe
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Supa usoara de pui si porumb
-
Fasole rosie cu legume
-
Salata de legume cu peste
-
Colagen din interior, nu din exterior: ajuta pielea sa se repare singura
-
Cat de sigure sunt, de fapt, investigatiile imagistice? Iata ce ne spune Dr. ...
-
Supa de dovleac cu lapte
-
Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou
-
Salata de pui cu legume