Coronavirus Update

Ciorba de peste cu legume

Publicat la data de: 12 Ianuarie 2015
Ciorba de peste cu legume

Timp de preparare: 45-60 minute

Dificultate: medie

Ciorbele de peste cu legume taiate in bucati mari sunt recomandate in tratarea constipatiei, fiind totodata si preparate sanatoase pentru toti membrii familiei. Contin grasimi esentiale, vitamine, minerale si fibre, fiind sarace in calorii, dar foarte gustoase.

Ingrediente:

  • 6 linguri ulei de masline
  • 120 grame ceapa galbena, taiata marunt
  • 2 catei de usturoi mari, maruntiti
  • 1 mana de patrunjel proaspat, tocat fin
  • 1 rosie medie, taiata cubulete
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 ceasca vin alb
  • 700 grame file de peste alb (la alegere)
  • 500 ml bors natural
  • 1 lingurita oregano
  • 1 praf de sare

Mod de preparare:

Incingeti uleiul intr-o oala mare, la foc potrivit. Adaugati ceapa si usturoiul si sotati-le aproximativ 4 minute, apoi turnati peste rosia si pasta de tomate. Acoperiti oala si lasati-le la gatit circa 10 minute.

Turnati peste o cana de apa, vinul alb si adaugati pestele. Lasati totul la fiert pana cand carnea se patrunde bine, apoi completati ciorba cu borsul. Dupa un clocot, asezonati cu condimentele si stingeti focul. Serviti preparatul imediat.

Apreciaza
1 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate