Ciorba de vacuta
Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/intreaga cantitate :
Calorii: 32
Carbohidrati: 1
Grasimi: 2 g
Proteine: 2 g
Ingrediente:
- 200 g oase de vita
- 1.4 l de apa
- 75 g carne de vita
- 10 g ceapa
- 5 g radacina patrunjel
- 10 g morcov
- sare
Mod de administrare:
- Se impart oasele in bucati de 5-6 cm si se fierb. Se indeparteaza constant spuma si se fierb timp de aproximativ 3 ore.
- Dupa aproximativ 1.5 ore de cand incep oasele sa fiarba, se adauga carnea.
- Cu 30-40 de minute ianinte ca ciorba sa fie gata, se adauga ceapa, radacina de patrunjel si morcovii.
- Se condimenteaza cu sare dupa gust.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
2 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programează-te rapid la medicii recomandați de SfatulMedicului.ro prin serviciul de programări Clickmed
Găsești peste 7500 de medici cu program disponibil
Alege medicul potrivit pentru: Supe .
Dr. Bejan Dorin
Centrul de Diagnostic al Sanului Hipocrat 2000 - Bucuresti
Dr. Rusu Diana
Clinica Gynia - Cluj-Napoca
Dr. Florescu Emilia
Hyperclinica Medlife Floreasca Agora - Bucuresti
Dr. Muresian Horia
Clinica Vascularte - Bucuresti
Dr. Patrascu Lacramioara Elena
Sfanta Maria - Plaza - Bucuresti
Dr. Urian Laura Gabriela
Affidea Medsan - Cluj-Napoca
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Supa de vacuta cu oua
-
Salata cu crab
-
Supa de dovleac cu lapte
-
Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului
-
Cosuri cadou cu bauturi premium si delicii de calitate, cheia unui rasfat fa ...
-
Supa de legume cu porumb
-
Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou
-
Macaroane cu branza si legume


Supa de vacuta cu oua
Salata cu crab
Supa de dovleac cu lapte
Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului
Cosuri cadou cu bauturi premium si delicii de calitate, cheia unui rasfat fa ...
Supa de legume cu porumb
Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou
Macaroane cu branza si legume
Salata cu cod
Dovlecei cu smantana
Salata de vinete
Limonada cu capsuni
Suc de morcovi cu lamaie
Importanta RMN-ului pentru diagnosticarea precoce a afectiunilor
Dovlecei bulgaresti
Tzatziki