Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou
Actualizat la data de: 24 Octombrie 2014

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie (500 g):
Calorii: 285
Proteine: 9.9 g
Grasimi: 11.3 g
Glucide: 32
Ingrediente:
- 200g conopida(varza)
- 100 g cartofi
- 300 g lapte
- 20 g galbenus de ou
- 50 g orez
- 500 g apa
- 20 g unt
- sare
Mod de preparare:
- Se taie felii cartofii.
- Se curata si se taie conopida (varza) si se amesteca cu cartofii. Se adauga 250 g de apa fierbinte si se pun la fiert.
- Se fierbe orezul in 250 de grame de apa.
- Se adauga 150 g de lapte si sare peste orez si pun din nou la fiert.
- Se amesteca apoi orezul cu cartofii si conopida (varza) si se mai lasa putin la fiert impreuna.
- Separat, se bat bine galbenusurile cu 150 g de lapte pana se formeaza o crema si se adauga peste supa de legume.
- Se adauga untul, se amesteca bine, apoi se serveste.
Supa are o consistenta mai groasa, apropiata de cea a piureului.
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Supe
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Supa de dovleac cu lapte
-
Supa de legume cu porumb
-
Dieta cu supa de varza
-
„Pestisorul de Aur” – campania aniversara prin care Möller’s celebr ...
-
Controlul electrolitilor & consultanta pentru apa potabila in München – a ...
-
Supa de vacuta cu oua
-
Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri
-
Salata de varza