Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

IsroMedical Services

IsroMedical Services
servicii medicale strainatate

Prezentare IsroMedical Services

Vezi toata descrierea

Scopul nostru este să fim alături de Dumneavoastră în călătoria pentru tratamentul cel mai adecvat afecţiunii de care suferiţi. În acest sens, vă punem la dispoziţie o varietate de servicii medicale în Israel.
Serviciile noastre medicale se adresează persoanelor care doresc să beneficieze de asistenţă şi tratament individuale în ISRAEL. Dumneavoastră aveţi posibilitatea de a alege varianta pe care o doriţi: adaptată cerinţelor şi dorinţelor personale.
Sistemul de sănătate din ISRAEL vă oferă o gamă variată de servicii şi tratamente medicale de specialitate. Din punct de vedere medical, ISRAEL este recunoscută pe plan mondial pentru gradul înalt de calitate, profesionalism şi competenţă, pe care îl oferă pacienţilor.
Cu ajutorul nostru, puteţi avea acces la tratamentele oferite de clinica IMS, efectuate de medici specialişti cu înaltă calificare profesională.

Înainte de sosirea la clinică
Pentru a putea beneficia de solutiile medicale potrivite este indicat sa aveti o discutie preliminara cu unul din medicii nostri. Acesta va evalua cazul in ansamblu si va propune varianta adecvata afectiunilor dumneavoastra. In continuare, ne veti putea transmite documentele medicale pe care le-ati obtinut in urma investigatiilor efectuate recent, iar personalul nostru abilitat va analiza documentatia, o va traduce si o va trimite catre institutiile medicale din strainatate. Selectia institutiilor medicale se va face pe baza criteriilor de performanta pe care medicul curant si institutia trebuie sa le indeplineasca in raport cu problema dumneavoastra medicala. Veti obtine astfel cele mai optime variante pentru tratament, din punct de vedere medical, impreuna cu estimarile de cost aferente fiecareia.
In urma deciziei pe care o veti lua, respectiv alegerea unui centru medical in care sa va tratati problema medicala, vom proceda la derularea si intocmirea tuturor formalitatilor solicitate de institutia medicala respectiva. De asemenea, vom comunica cu reprezentantii clinicii si vom obtine datele referitoare la internare, interventie si alte eventuale programari, in functie de starea de sanatate si documentatia dumneavoastra medicala existenta pana la momentul respectiv. Veti fi informat, intr-un mod extrem de transparent, asupra situatiei financiare aferente fiecarei etape a tratamentului sau a interventiei dumneavoastra, conform estimarilor de pret transmise de catre institutiile medicale.
Din momentul in care primim solicitarea dumneavoastra pentru acest serviciu si pana la finalizarea actului medical peste hotare, va veti afla in legatura permanenta cu unul dintre managerii nostri de caz care va va indruma si va constitui legatura dintre dumneavoastra si medicul curant din strainatate. Mai mult decat atat, puteti opta pentru servicii de asistenta medicala in afara tarii.
Înainte ca Dumneavoastră să ajungeţi la clinică şi să beneficiaţi de tratamente medicale în ISRAEL, vă oferim o anumită categorie de servicii. Aceasta include:
întocmirea dosarului medical necesar (în conformitate cu serviciile şi/sau tratamentele selectate de Dumneavoastră) pe baza datelor personale pe care ni le-aţi comunicat (telefonic sau în scris).
discutăm cazul Dumneavoastră cu medicii de specialitate, găsim împreună cel mai potrivit tratament pentru afecţiunea Dumneavoastră, elaborăm pachete de preţ şi vă transmitem varianta (sau variantele) propuse de medici, pentru ca Dumneavoastră să alegeţi cea care vi se potriveşte cel mai bine.
asigurăm rezervările şi programările necesare, conform cu varianta aleasă de Dumneavoastră.
asigurăm traducerea documentelor necesare (cu acordul Dumneavoastră prealabil).
Pe baza dosarului medical personalizat, va facilitam accesul intr-o institutie medicala din strainatate. Noi ne ocupam de toate formalitatile si de obtinerea tuturor documentelor necesare, asa cum este cazul scrisorilor de accept si a programarilor in cadrul centrelor medicale adecvate afectiunii dumneavoastra.
Totodata, va informam referitor la situatia financiara pentru fiecare etapa a tratamentului sau a interventiei medicale, conform ofertelor de pret si estimarilor de cost transmise de catre institutiile medicale.

Dupa sosirea la clinica

După ce aţi ajuns la clinica noastră, vă oferim o altă categorie de servicii.
De cand calatoriile intr-o alta tara pentru tratamente medicale sunt o noua experienta pentru multe persoane, noi facilitam si personalizam intreaga calatorie de la plecare pana la intoarcere in functie de preferintele individuale.Compania noastra este primul punct de contact in acest proces.Functionam ca o punte de legatura intre persoanele care cauta tratamente si insitutiile medicalre care ofera aceste tratamente.

Va punem in legatura cu institutiile medicale din tara de destinatie, stabilim consultantii inainte de tratament cu echipa medical in spitalul din strainatate, ne ocupam de rezervarea biletelor de avion, camerelor la hotel si a vizelor din tara gazda.
Majoritatea profesionistilor din medicina sfatuiesc sa ramaneti ceva timp in tara gazda dupa tratament pentru vizite post-operatorii si examinari. De asemenea , calatoriile imediate nu sunt indicate pentru recuperarea d-voastra.
• Dupa tratamentul meu in strainatate, putem aranja sa primiti rapoartele medicale traduse sau le putem trimite direct la medicul d-voastra . De fapt, incurajam sa va informati medicul cu privire la tratamentul dorit, si sa il tineti la curent cu starea d-voastra si progres.

Prin intermediul nostru multi pacienti au beneficiat de tratamente eficiente si rezultate spectaculoase, in urma acestei colaborari. IMS ofera pacientului informatii despre cele mai noi si de succes metode de diagnostic si tratament necesare, de care acesta poate beneficia. Clinica se afla la dispozitia pacientilor din intreaga lume, pentru ca acestia sa aiba acces la opinia unor experti in domeniul medical si pentru ca acestia sa ajunga in cel mai scurt timp in Israel pe mainile profesionistilor in medicina. Astfel pacientii nostri vor primi cea mai buna varianta de tratament posibila sau procedura medicala de care au nevoie. Fiecare pacient este unic si merita cea mai buna solutie medicala posibila!


Printre serviciile medicale realizate mentionam:
Transplant medular
Interventii chirurgicale
Chirurgie cardiotoracică
Specialități: transplant de inimă, bypass chirurgical, tumori, implantare stent
Chirurgie ORL: tumori, implanturi cohleare, chirurgie complexa a gatului
Neurochirurgie: traume, tumori, microchirurgie.
Chirurgie pediatrica: malformatii congenitale, traumatologie, chirurgie complexa a tractului digestiv.
Chirurgie plastica si estetica in unitati pentru arsi.
Chirurgie Vasculara: evaluari functionale, stentare aortica, tratamentul complicatiilor cauzate de trombi.
Diagnosticarea si tratamentul afectiunilor genetice.
Diagnosticarea si tratamentul afectiunilor maligne ale sangelui, cum ar fi leucemia sau limfomul.

Clinicile si spitalele din reteaua de parteneri sunt specializate pe nise precum:
Medicina interna: terapia cancerului
Cardiologie
Pneumologie
Urologie si andrologie
Obstetrica Ginecologie/ Maternitate
Oncologie
Ortopedie Traumatologie
Endocrinologie
Recuperare medical
Stomatologie

IsroMedical Services

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: str.Ceaikovski Piotr Ilic nr.11, sc.A, et.2, ap.9, sector 2, Bucuresti 020261, Romania

Tel: 0748123001

Fax: 0378-105-770

E-mail:

L
10:00-17:00
V
10:00-17:00
M
10:00-17:00
S
0:00-0:00
M
10:00-17:00
D
0:00-0:00
J
10:00-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!