Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul Medical Iowemed

Centrul Medical Iowemed

Prezentare Centrul Medical Iowemed

Vezi toata descrierea

Infiintat in urma cu peste 20 de ani - Centrul medical Iowemed a ajuns in anul 2012 sa inregistreze un numar record de pacienti asistati, de peste 2 000 000 de pacienti.

In ciuda concurentei sustinute de firme medicale private mari din zona, ramane lider pe piata serviciilor medicale private.

Centrul medical Iowemed dispune de 4 centre medicale (doua in Constanta, unul in Cernavoda si unul in Navodari), de 2 laboratoare de analize medicale (Constanta si Cernavoda) si este unic prin profilul sau:

SERVICII DISPONIBILE:

• Servicii de urgenta medicala adulti si pediatrie in regim non-stop,
• Servicii de ambulanta si transport medicalizat,
• Centru de imagistica si explorari functionale,
• NOU! Laborator de analize medicale, ultraperformant, in parteneriat cu LABORATOARELE BIOCLINICA SA,
• Consultatii de specialitate: 25 de specialitati medicale si chirurgicale, din care 6 in contract cu CJAS: pediatrie, boli interne, oftalmologie, neurologie, psihologie:
• Medicina muncii
• Medicina maritima si asigurari de sanatate,
• Medicina sportiva si medicina estetica,
• Radiologie
• Evaluari de medicina functionala:
• Servicii de balneo-fizioterapie, recuperare si reabilitare fizica, consiliere nutritie

Astazi, cand doua sute de colegi de echipa isi asuma onoarea de a fi in frunte, oameni care muncesc zilnic la consolidarea si dezvoltarea edificiului medical care se numeste Centrul Medical Iowemed, putem spune ca am ajuns aici invatand o lectie simpla pe care istoria o preda gratuit fiecarei generatii de practicieni in domeniu: Munca de ecipa este cea care poate creea performanta, iar performanta consolidaza si stimuleaza echipa.

Centrul Medical Iowemed este un centru de medicina primara, care cuprinde specialitatile necesare stabilirii cu eficienta a unui diagnostic. De asemenea, noi oferim servicii de medicina ocupationala si medicina asigurarilor de viata. Consultatiile se fac pe baza de programare, serviciile noastre se adreseaza cetatenilor aflati in Constanta, firmelor contractante, societatilor de asigurari, etc.

Ne mentinem cota pe piata si prin valoarea personalului, care a fost atent selectat - 110 de angajati permanenti, din care 60 medici si cadre medicale, la care se adauga colaborarile pe care le avem cu alti 45 de medici si cadre medicale, pe diferite ramuri medicale.

Avem o oferta de pret accesibila, pentru toate categoriile de pacienti: cu asigurari diverse, cetateni romani sau de alta cetatenie, cu adresare directa etc.

Detinem un bogat portofoliu de clienti in Constanta si judete invecinate.

Nivelul de pregatire continua al medicilor, un sistem computerizat de evidenta, relatia interactiva cu lumea medicala si echipamentele din dotare sunt elemente care asigura o garantie a calitatii serviciilor.

Centrul Medical functioneaza conform legislatiei in vigoare, iar serviciile sunt atestate si evaluate la nivelul standardelor U.E.

Misiunea noastra:

Rezolvarea problemelor medicale ale clientilor nostrii, in cel mai scurt timp, cat mai eficient. Profesionalism, daruire, atasament.

Centrul Medical Iowemed

CONSTANTA

Constanta

Adresa: Bd.IC Bratianu,nr.2-4

Tel: 0241962

E-mail:

Web: www.iowemed.ro

L
0:00-23:30
V
0:00-23:30
M
0:00-23:30
S
0:00-23:30
M
0:00-23:30
D
0:00-23:30
J
0:00-23:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!