Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul Medical Dr. Furtună Dan

Centrul Medical Dr. Furtună Dan
"Oameni in slujba oamenilor"

Prezentare Centrul Medical Dr. Furtună Dan

Vezi toata descrierea

Servicii cu plată și decontabile în sistem CAS.

Centrul Medical “Dr. Furtună Dan” este o rețea de 4 clinici medicale din București, care oferă servicii pentru 20 specialități medicale, servicii de Imagistică medicală (CT și RMN), precum și un laborator de analize medicale.

Servicii medicale cu plată și decontate CAS, gratuite pentru pacient.

Născut din dragoste pentru oameni, Centrul Medical “Dr. Furtună Dan” are ca principale valori dragostea și respectul pentru pacienți.

Creșterea permanentă a numărului celor care aleg să apeleze la serviciile noastre validează atât calitatea serviciilor, cât și experiența pozitivă pe care o oferim pacienților care ne trec pragul.

Centrul Medical “Dr. Furtună Dan” dispune în locațiile sale din Str. Ioviță și din Splaiul Independenței 179, de unități de ultimă oră de Computer Tomograf (CT) și Rezonanță Magnetică Nucleară (RMN).

În cadrul sediului din Splaiul Independenței 179 operează primul Centru de excelență în Pneumologie și Reabilitare pulmonară din România, dotat cu un Computer Tomograf de ultimă oră dedicat.

De asemenea, Centrul Medical “Dr. Furtună Dan” dispune la sediul său din Splaiul Independenței 179 de întreaga infrastructură de investigații de laborator necesară recoltării și emiterii de rezultate pentru o gamă foarte variată de analize medicale.

Medicii pe care îi pune în slujba pacienților Centrul Medical “Dr. Furtună Dan” s-au remarcat în activitatea profesională din domeniile în care activează, iar experiența acestora poate fi ușor accesată GRATUIT prin trimitere decontată de CASMB. 

Centrul Medical Dr. Furtună Dan

BUCURESTI

Sectorul 5

Adresa: Str. Leonte Anastasievici Nr. 34, Sector 5, București

Tel: 0720225212

E-mail:

Web: http://drfurtunadan.ro

L
7:00-21:00
V
7:00-21:00
M
7:00-21:00
S
Inchis
M
7:00-21:00
D
Inchis
J
7:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!