Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Biotexcom

Biotexcom

Prezentare Biotexcom

Vezi toata descrierea

  Clinica ucraineană de Medicină Reproductivă Biotexcom, este un centru unic unde lucrurile ireale devin posibile. Acum câțiva ani, un diagnostic de infertilitate din gura medicilor răsuna ca o condamnare, care nu poate fi tratată. Astăzi, centrul medical Biotexcom, zi de zi, dă o dovadă lumii ca nu există infertilitate absoluta!

   Echipa de profesioniști în medicina de reproducere umană este sub strictă indrumare a unui cetățean german care întruchipează viața unui vis drag de oameni ce se confruntă cu infertilitate - ajută copilului mult așteptat să se nască pe lume

Biotexcom este clinică cu o reputație la nivel mondial.

Fiind mai mică decât multe alte centre de medicină reproductivă Biotexcom a reușit să obțină rezultate semnificative în domeniul fertilizării in vitro, și astăzi a reușit să arăte concurenților un succes foarte bun. Astăzi, Centrul ucrainean Biotexcom este unicul în domeniul reproducerii umane, care ajută multor oameni străini să aibă un copil absolut legal, și să pregătească toate documentele necesare fără nici o încalcare de lege. Unul dintre principalele avantaje ale medicinii de reproducere în Ucraina - este că deținerea unor astfel de tehnici auxiliare, cum ar fi fertilizarea in vitro (FIV), injectarea intracitoplasmatică a spermei (ICSI), donarea de ovule, spermă și maternitatea surogat sunt legale și se susțin de reglementările legislative din Ucraina. Ca și în multe țări europene, aceste proceduri sunt interzise, iar numărul cuplurilor infertile este in crestere, ei pleacă în Ucraina, și anume la Biotexcom. Numărul de cupluri care sunt gata să profite de aceste servicii este în creștere în fiecare an. Cu toate acestea, nu în toate țările autoritățile sunt sensibile la problemele acelor oameni nefericiți care se confruntă cu diagnosticul de infertilitate. De exemplu, locuitorii din Canada, Israel, Grecia, Olanda, Norvegia, Spania și Elveția nu pot folosi metodele de medicina de reproducere în țara sa.

      Există, de asemenea, o serie de țări în care există o varietate de restricții și condiții.

    De aceea, Ucraina a devenit o insulă de salvare pentru milioane de cupluri care și-au pierdut speranța pentru o familie normală. Venind la centrul de medicină Biotexcom pacienților străini li se oferă posibilitatea de a alege pachetul care li se potrivește cel mai bine. Anterior, managerii competenți consultă fiecare client și aleg programul de tratament cel mai eficient și un rezultat pozitiv la finalizarea programului. Managerii din spital lucrează bine și fără probleme, în diferite limbi europene, au o abordare individuală și tratament pentru fiecare dintre vizitatori.

      Medicii centrului ucrainean aderă la cele mai recente standarde de medicina de reproducere. Deci, de exemplu, centrul de embriologi au implementat si dezvoltat metoda cea mai de succes de a lucra cu blastociști, și anume, transferul de embrioni în ziua a 5-ea. Acest lucru presupune o creștere foarte mare de probabilitate de sarcină în programul de fertilizare in vitro. Programul de donare, de asemenea, este conceput pânâ la fleacuri în favoarea clienților. Clinica are o banca însemnată de donatoare de ovule.

     Spre deosebire de clinicile din străinătate, prețul de implementare a programelor în medicina de reproducere Biotexcom este cu mult mai mic.

      Și, desigur, semnând contractul, clientul primește un pachet complet de servicii, de care ar putea avea nevoie un străin care a venit în Ucraina. Clinica Biotexcom este cunoscută in intreaga lume, fiindca pacientii ei sunt din întreaga lume. Mass-media internațională, de asemenea, nu au rămas în urmă. De exemplu, știrile internaționale canalului Euronews a vorbit despre clinică și beneficiile sale.

 

 

 

Biotexcom

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: 04107, Кiev, Ucraina Str. Otto Schmidt, 2/6

Tel: 0316300765

E-mail:

Web: http://mamasurogat.net/

L
9:00-17:30
V
9:00-17:30
M
9:00-17:30
S
Inchis
M
9:00-17:30
D
Inchis
J
9:00-17:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!