Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

AMA OPTIMEX - Clinica de oftalmologie

AMA OPTIMEX - Clinica de oftalmologie

Prezentare AMA OPTIMEX - Clinica de oftalmologie

Vezi toata descrierea

Clinica de oftalmologie Ama Optimex, infiintata in 1991, este un lider in oftalmologia privata din Romania si una dintre primele clinici private de oftalmologie din tara. Prof. Amarelia Filip si Conf. Dr. Mircea Filip, carora li s-a alaturat mai tarziu Dr. Andrei Filip, au dezvoltat o clinica moderna, prin introducerea unor tehnici si echipamente medicale de ultima ora in Romania.

Avem o echipa formata din 11 medici oftalmologi, un medic anestezist si 11 asistente medicale. In fiecare an, tratam peste 20.000 de pacienti si efectuam peste 3.000 de interventii chirurgicale. Prin profesionalism, dedicare si tehnologie avansata, echipa de specialisti ai clinicii raspunde cu succes cerintelor pacientilor, punand accent pe siguranta, sanatatea si confortul acestora.

Oferim pacientilor consultatii si investigatii complete de oftalmologie, operatii, interventii chirurgicale si servicii moderne de optica medicala.

In 2014, am introdus femtolaserul VisuMax Carl Zeiss Meditec, cel mai precis si sigur laser din lume in acest moment, devenind astfel prima si singura clinica de oftalmologie din Romania si una dintre cele 3 clinici din Europa Centrala si de Est care ofera operatii pentru reducerea dioptriilor prin tehnicile ReLEx Smile si FemtoLasik cu VisuMax.

ScapaDeOchelari.ro este divizia noastra de chirurgie refractiva si reuneste toate solutiile chirugicale pentru reducerea dioptriilor (www.scapadeochelari.ro). Disconfortul simtit de pacienti la purtarea ochelarilor sau a lentilelor de contact poate fi eliminat si pentru aproape fiecare afectiune, in functie de particularitatile anatomice ale ochilor pacientilor, exista o interventie chirurgicala potrivita, cu noul laser sau alta tehnica, care se stabileste dupa o consultatie oftalmologica. Putem trata miopia, hipermetropia, astigmatismul, presbiopia si anizometropia, prin tehnicile PRK, Lasek, FemtoLasik cu VisuMax, ReLEx Smile, inlocuirea cristalinului.

Eforturile noastre se indreapta si spre tratarea cataractei (www.cataracta.ro), o afectiune care afecteaza major viata pacientului si una dintre cele mai frecvente afectiuni oftalmologice, dar care are o rezolvare simpla. Operatia de cataracta este usoara, se face fara internare, cu anestezie locala. Este foarte important ca aceasta operatie sa fie facuta la timp, in momentul in care pacientului ii scade confortul vizual. Cu cat se asteapta mai mult, cu atat pot aparea complicatii. Astfel, sala noastra de operatii este dotata cu cele mai bune echipamente, iar cristalinele artificiale pe care le folosim sunt moderne si performante.

Unele dintre cele mai importante servicii pe care le oferim:
- Consult oftalmologic complet
- Investigatii oftalmologice
- Operatie de cataracta cu microincizie, fara sutura, prin facoemulsificare cu ultrasunete si implant de cristalin artificial foldabil (sferic, asferic, toric, multifocal, multifocal-toric-personalizat). Durata operatiei este de +/- 7 minute
- Operatie pentru corectarea presbiopiei
- Operatie pentru reducerea dioptriilor forte (miopie, hipermetropie, astigmatism) cu cristalin multifocal personalizat
- Operatie pentru reducerea dioptriilor: ReLEx Smile, FemtoLasik cu VisuMax, Lasek/PRK
- Tratament si operatii pentru glaucom
- Operatie de strabism
- Operatie si tratament pentru pterigion
- Tratament pentru degenerescenta maculara legata de varsta (DMLV/DMS)
- Tratament pentru retinopatia diabetica
- Tratamente laser – retinopatie diabetica, glaucom, degenerescente retiniene
- Camp vizual computerizat cu posibilitatea determinarii stadiului si rata de progresie a glaucomului. Carl Zeiss Meditec, fiind considerat cel mai perfomant din lume. Reprezinta standardul de aur in perimetria oculara
- Tomograf Cirrus™ HD-OCT - Carl Zeiss Meditec. Acest echipament reprezinta cea mai moderna metoda de diagnosticare precoce si management a Glaucomului, cat si in diagnosticarea, evaluarea si urmarirea evolutiei afectiunilor maculare si retiniene
- Dispozitive electronice de ajutor vizual pentru slab vazatori - LOW VISION AID
- Dispozitive electronice MOBILE de ajutor vizual pentru slab vazatori - MOBILE LOW VISION AIDS
- AMBLYZ - ochelari electronici pentru tratamentul ambliopiei
- Magazinul 8ik ofera servicii de optica medicala complete, la cel mai inalt standard.
Pentru lista completa a serviciilor pe care le oferim, va invitam sa vizitati site-ul nostru www.amaoptimex.ro

AMA OPTIMEX - Clinica de oftalmologie

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Toamnei, nr. 54, sector 2.

Tel: 0212111622

E-mail:

Web: www.amaoptimex.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
8:00-13:00
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!