Vita cu sos
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014

Timp de preparare: 45-60 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie (100 g):
Calorii: 340
Proteine: 32.5 g
Grasimi: 21.3 g
Glucide: 7.27
Ingrediente:
- 300 g pulpa de vita fiarta
- 40 g morcov fiert
- 100 g sos de lapte
- 40 g smantana groasa
- 10 g unt
Sosul de lapte:
- Se prepara sosul din 2 linguri de faina si 2 linguri de unt.
- Se stinge cu lapte clocotit si se condimenteaza cu sare.
Mod de preparare:
- Se taie carnea in fasii subtiri.
- Se da morcovul prin razatoare si se amesteca cu carnea, sosul de lapte si smantana groasa. Se amesteca si se pun la fiert la foc mic.
- Se aseaza in farfurie si se adauga unt topit.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Retete cu carne
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Suc de morcovi cu lamaie
-
Salata cu ridichi si castraveti
-
Pate dietetic
-
Controlul electrolitilor & consultanta pentru apa potabila in München – a ...
-
Pantofii tai pot favoriza ciuperca unghiei? Sfaturi esentiale pentru alegere ...
-
Salata de dovlecei cu fructe
-
Supa de dovleac cu lapte
-
Supa de legume cu porumb