Clickmed
programare rapida la medic

Supa de dovleac cu lapte

Actualizat la data de: 27 Octombrie 2014
Supa de dovleac cu lapte

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Informatii nutritionale/500g:

Calorii: 838
Glucide: 41.5
Grasimi: 19.1 g
Proteine: 11 g

Ingrediente:

  • 3 cani de lapte
  • 2 linguri de gris
  • 300 g dovleac
  • 1 pahar apa
  • 1 lingura unt
  • 2 lingurite zahar
  • sare

Mod de preparare:

  1. Se taie felii dovleacul si se fierbe in apa.
  2. Se fierbe laptele, apoi se adauga grisul si se lasa pe foc pentru 15 min.
  3. Se amesteca apoi alptele cu dovleacul, se condimenteaza cu zahar si sare si se lasa la foc mic.
  4. Se adauga untul si supa este gata de servire.


Va dorim pofta buna!

Apreciaza
1 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate