Supa de dovleac cu lapte
Actualizat la data de: 27 Octombrie 2014

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/500g:
Calorii: 838
Glucide: 41.5
Grasimi: 19.1 g
Proteine: 11 g
Ingrediente:
- 3 cani de lapte
- 2 linguri de gris
- 300 g dovleac
- 1 pahar apa
- 1 lingura unt
- 2 lingurite zahar
- sare
Mod de preparare:
- Se taie felii dovleacul si se fierbe in apa.
- Se fierbe laptele, apoi se adauga grisul si se lasa pe foc pentru 15 min.
- Se amesteca apoi alptele cu dovleacul, se condimenteaza cu zahar si sare si se lasa la foc mic.
- Se adauga untul si supa este gata de servire.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou
-
Supa de legume cu porumb
-
Supa de vacuta cu oua
-
SPF 15, 30 sau 50: Cum sfatuiesc dermatologii sa-l folosesti
-
De ce cursuri si pregatiri ai nevoie pentru a deveni brancardier
-
Supa crema de dovleac
-
Suc de morcovi cu lamaie
-
Dovleacul, beneficii si retete sanatoase