Clickmed
programare rapida la medic

Inghetata de ciocolata cu lapte de cocos

Actualizat la data de: 07 Noiembrie 2014
Inghetata de ciocolata cu lapte de cocos

Timp de preparare: Mai putin de 15 minute

Dificultate: redusa

Inghetata de ciocolata cu lapte de nuca de cocos este o reteta prietenoasa cu ficatul si recomandata in dietele pentru bolnavii diagnosticati cu ciroza hepatica.

Este si exemplul cel mai bun ca o boala de ficat nu tine pacientii departe de deserturi!

Ingrediente

  • 500 ml lapte de cocos
  • 70 g linguri cacao
  • 50 g miere
  • 1 lingurita extract de vanilie

Mod de preparare

  1. Adauga toate ingredientele intr-un blender si mixeaza-le la viteza mare, timp de 2 minute.
  2. Gusta amestecul obtinut, pentru a vedea daca mai are nevoie de zahar sau vanilie, apoi toarna-l intr-un recipient de plastic si baga-l la congelator, timp de cel putin 4-6 ore.
  3. Daca inghetata este prea tare, las-o 20 de minute la temperatura camerei si vei obtine un desert mai cremos, usor de modelat.
Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate