Clickmed
programare rapida la medic

Inghetata de piersici

Actualizat la data de: 14 Octombrie 2014
Inghetata de piersici

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Informatii nutritionale/portie:

Calorii: 65
Proteine: 2g
Carbohidrati: 15g
Grasimi: 0 g
Fibre: 0 g

Ingrediente:

  • 100 ml lapte
  • 200 g piersici feliate (fie proaspete sau conservate)
  • 1 lingurita de zahar

Mod de preparare:

  1. Se toarna laptele intr-o tavita de cuburi de gheata si se baga in congelator. Dupa ce au inghetat, se pun cuburile din tavita in blender, se adauga si piersicile si zaharul.
  2. Se pune capacul si se amesteca bine continutul pana se omogenizeaza.
  3. Se toarna inghetata in cupe si se serveste imediat.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate