Fursecuri cu cocos fara coacere

Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Fursecurile cu cocos fara coacere se prepara rapid, contin ingrediente sanatoase si sunt usor de tolerat de persoanele care sufera de ulcer. Acest desert furnizeaza 150 de kcal pentru o portie. Reteta este suficienta pentru 25 de fursecuri aromate.
Ingrediente:
- 100 grame fulgi de ovaz
- 90 grame pulpa de cocos, maruntita
- 25 grame cacao pudra
- 120 mililitri lapte
- 400 grame zahar
- 120 grame unt
- 1 lingurita esenta de vanilie
Mod de preparare:
Amestecati intr-un bol fulgii de ovaz, nuca de cocos si pudra de cacao. Topiti untul intr-o oala mica, apoi adaugati laptele, zaharul si vanilia. Dupa ce da in clocot, luati oala de pe foc si turnati sosul peste amestecul de ovaz. Amestecati bine ingredientele, pentru a forma un aluat uniform. Modelati in palme fursecuri in forma dorita si asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Lasati-le la racit in frigider cel putin 2 ore inainte de consum.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Deserturi dietetice
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Fursecuri cu ciocolata si cocos fara coacere
-
Fursecuri de ovaz
-
Fursecuri cu cereale, prune si mere
-
Controlul electrolitilor & consultanta pentru apa potabila in München – a ...
-
Vacantele de vara si diareea la copii : Cum sa va mentineti copiii sanatosi ...
-
Macaroane cu branza, fara coacere
-
Stresul poate cauza ulcer gastric?
-
Diferenta dintre ulcer si gastrita
-
Placinta cu fulgi de cocos
-
Uleiul de cocos, o optiune sanatoasa pentru gatit
-
Stresul si stilul de viata nesanatos pot provoca ulcer?
-
Uleiul de cocos - beneficii si riscuri
-
Cum tii dieta daca suferi de gastrita sau ulcer
-
Ingrijirea parului dupa tratamentul PRP - ce sa faci si ce sa eviti
-
Cele mai importante beneficii ale uleiului de cocos
-
Zaharul din nuca de cocos si efectele acestuia asupra organismului