Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

INTERMEDICAS WORLDWIDE

INTERMEDICAS WORLDWIDE
Individual Medical Solutions

Prezentare INTERMEDICAS WORLDWIDE

Vezi toata descrierea

INTERMEDICAS WORLDWIDE este o companie independenta cu activitati in domeniul managementului serviciilor medicale internationale si managementului pacientului. Compania noastra a fost infiintata de medici, in urma unor experiente personale si a dificultatilor intalnite in gasirea unei solutii de tratament in timp util. In plus, majoritatea personalului Intermedicas Worldwide poseda cunostinte si pregatire in domeniul medical astfel incat putem asigura obiectivitatea demersurilor noastre, tinta fiind gasirea celor mai bune optiuni de tratament, din intreaga lume.

Birouri: Romania (Brasov si Bucuresti)

Misiunea companiei: Misiunea INTERMEDICAS este de a facilita accesul pacientilor la servicii medicale de cea mai buna calitate, in cele mai performante institutii de profil din intreaga lume si la medici specialisti de renume cu vasta experienta, care au abilitatea de a trata si solutiona cele mai dificile cazuri. Criteriile de selectie ale medicilor si clinicilor cu care colaboram sunt stricte, obiective si se bazeaza pe eficienta actului medical si mai putin pe popularitatea unor destinatii in mass-media.

Viziunea INTERMEDICAS: In ciuda dificultatilor pe care le traverseaza sistemele medicale din intreaga lume, pacientii trebuie sa poata avea acces la solutii optime si realiste pentru tratamentul de care au nevoie, indiferent unde acesta se gaseste, in timp util. Intelegem limitele sistemelor de sanatate de peste tot, dar, fiind pasionati de meserie si vocatia de medic, dovedim cu fiecare caz ca pot exista solutii rapide, optime si eficiente pentru un tratament asa cum ne dorim fiecare dintre noi.

Valorile companiei:

  • Profesionalism;
  • Promptitudine;
  • Calitate;
  • Expertiza;
  • Respect;
  • Eficienta.

 

Serviciile INTERMEDICAS:

Unul dintre principalele servicii puse la dispozitie de INTERMEDICAS WORLDWIDE este reprezentat de tratamente si interventii chirurgicale in strainatate, in cadrul unor institutii medicale de renume mondial.

Pentru a va putea facilita accesul intr-una dintre institutiile noastre partenere, este necesar sa ne transmiteti documentele medicale pe care le-ati obtinut in urma investigatiilor efectuate recent. Personalul nostru, cu experienta in acest domeniu, va analiza documentatia, o va traduce si o va transmite catre 3 institutii medicale din strainatate. Selectia institutiilor medicale se va face pe baza criteriilor de performanta pe care medicul curant si institutia trebuie sa le indeplineasca in raport cu problema dumneavoastra medicala. Veti obtine astfel cele mai adecvate 3 variante pentru tratament, din punct de vedere medical, impreuna cu estimarile de cost aferente fiecareia.

In urma deciziei pe care o veti lua, respectiv alegerea unui centru medical in care sa va tratati problema medicala, vom proceda la derularea si intocmirea tuturor formalitatilor solicitate de institutia medicala respectiva. De asemenea, vom comunica cu reprezentantii clinicii si vom obtine datele referitoare la internare, interventie si alte eventuale programari, in functie de starea de sanatate si documentatia dumneavoastra medicala existenta pana la momentul respectiv.

Atentie!!!

In incinta cabinetelor noastre situate in Str. Stolnicului nr. 6-10, Bucuresti, sunt acordate urmatoarele tipuri de consultatii:

  • Consult medical de specialitate - ortopedie, traumatologie, chirurgie a coloanei - Dr. med. M. Schmidt (Munchen, Germania) - 1 data/luna;
  • Consult medical de specialitate - urologie - Prof. As. Dr. med. G. Gusbeth (Munchen, Germania) - 1 data/luna.

Pentru celelalte specializari medicale, se acorda consultanta medicala de catre medicii nostri in cabinetele din Bucuresti, insa consultatiile efective ce preceda tratamentul sau interventia chirurgicala se vor efectua in strainatate, in cadrul uneia dintre institutiile noastre partenere. 

Cazurile medicale pe care INTERMEDICAS WORLDWIDE le gestioneaza in strainatate sunt, in general, reprezentate de afectiuni complexe pentru a caror vindecare/ameliorare nu s-au gasit solutii.

 

 

Locatiile INTERMEDICAS in Romania:

Bucuresti: Str. Stolnicului 6-10, Sector 1 (Arcul de Triumf)

Telefon: +40 21 222 13 70 ; Fax: +40 21 222 13 68

Telefon: +40 734 327 430

Orar: 10:00 - 18:00 (L-V) cu exceptia abonatilor VIP (orar si telefoane de contact conform contractului)

E-mail: [email protected]

 

Brasov: Str. Cicoarei 8 A, Judetul Brasov

Telefon: +40 745 010 371

Orar: 10:00 - 18:00 (L-V) cu exceptia abonatilor VIP (orar si telefoane de contact confom contractului)

E-mail: [email protected]

 

INTERMEDICAS WORLDWIDE

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Bulevard Maresal Averescu, nr. 15B - 15 C, etaj 5, sector 1, Bucuresti

Tel: 0212221370

E-mail:

Web: www.intermedicas.com

L
10:00-18:00
V
10:00-18:00
M
10:00-18:00
S
Inchis
M
10:00-18:00
D
Inchis
J
10:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!